DanPilot søger operationsanalytiker

 

DanPilot skal i 2018 implementere et nyt it-system til vagtplanlægning og disponering af lodser og bådmænd. Vi får i denne forbindelse brug for dine evner og erfaring til sikre, at vi får implementeret systemets faciliteter til optimering rigtigt.

Du vil blive en del af projektgruppen og får direkte reference til chefen for Planlægning og Digitalisering. I projektet deltager flere eksterne leverandører, herunder også udenlandske. Du vil få samarbejdsflader til flere eksterne aktører og kolleger. Undervejs i projektet må en vis rejseaktivitet påregnes.

 

Dine kompetencer:

Som person er du er nysgerrig efter at lære og opdage nye aspekter inden for dit felt. Du er struktureret og formår at samarbejde med kolleger med mange forskellige baggrunde, herunder også udenlandske samarbejds­partnere. Du skal kunne trives med de udfordringer, det giver at arbejde i et højt prioriteret projekt, der har stor bevågenhed fra mange interessenter.

 

Udover projektopgaverne vil du også blive inddraget i ad hoc analyser, f.eks. udvikling af prognosemodeller og optimeringsopgaver med det formål løbende at optimere DanPilots operationer. Du er proaktiv, tager tydeligt ejerskab og har både vilje og indstilling til, at opgaverne skal løses med et højt og afstemt ambitionsniveau inden for aftalte deadlines. Du kommer til at være DanPilots drivende kraft på specifikation og test af optimeringsfaciliteterne i vores kommende it-system til vagtplanlægning og disponering. Det er afgørende, at du er kvalitetsbevidst.

 

Vi forestiller os, at du:

  • har en kandidatgrad med speciale inden for matematisk modellering og optimering
  • har en uddannelse indenfor datalogi
  • gennem din uddannelse har opnået stort kendskab til optimeringsteknikker ifm. kompleks driftsdisponering
  • gennem din uddannelse har opnået et grundlæggende kendskab til matematisk statistik
  • taler og skriver flydende dansk og engelsk

 

Det er en fordel, men ikke en betingelse, at du har kendskab til logistikløsninger og den maritime branche.

 

Løn- og ansættelsesvilkår vil være iht. gældende overenskomst, med mulighed for et kvalifikationstillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Arbejdspladsen er i Det Gule Pakhus, Havnepladsen, Svendborg.

 

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og relevante bilag til e-mail job@danpilot.dk mrk. ”Operationsanalytiker”. Vi skal have din ansøgning senest den 10. december 2017.

Tiltrædelse snarest og helst allerede den 1. januar 2018. Vi tilbyder dig en spændende stilling, i en selvstændig offentlig virksomhed (SOV), der er i rivende udvikling. Du får en bred vifte af opgaver, hvor der er fokus på ”hands on”. Du får frihed under ansvar og en bred kontaktflade med kompetente kolleger, der er stolte af at være en del af DanPilot.